Officiële opening van de bouw van de kraamkliniek
Op 8 januari was het zover, op het land was een mooie ceremonie om de bouw te openen. Het land is opgedragen aan God, het lint is doorgeknipt en gevierd is dat de eerste grond gebroken is voor het leggen van de fundering. Verschillende chiefs, pastors en mensen van overheidsautoriteiten waren aanwezig.
Een officieel, en prachtig moment!

Voortgang bouw
Na alle voorbereidende werkzaamheden en de officiële opening is er daarna gegraven voor de fundering en zijn er al grondbalken en pilaren geplaatst. De bouw gaat nu echt omhoog en zichtbaar wordt wat er gaat komen!

Veel mensen uit het dorp en van de kerk werken mee, er is veel lokale betrokkenheid.
‘Leven brengen met Liefde’, in het bijzonder voor moeders en kinderen. Dat is het motto van Queen of Sheba, en dat wordt zo samen met de bevolking omgezet tot werkelijkheid.

En verder
Terwijl er gebouwd wordt, werkt Gerben ook nog als arts in het lokale ziekenhuis en komen er Nederlandse mensen voor kortere of langere tijd ondersteunen. Verloskundigen ondersteunen in het ziekenhuis en in lokale klinieken, en geven trainingen voor extra vaardigheden aan de lokale verloskundigen en kraamhulpen. 
Doordat Gerben en Dorien ondertussen al 8 jaar in Ghana wonen, weten mensen hen ook te vinden voor vragen omtrent gezondheid. Ook staan er komende tijd weer outreaches met mobiele klinieken, samen met OM gepland.

De Liefde die Gerben, Dorien en hun team elke dag weer van God krijgen, kunnen zij door hun woorden en daden doorgeven aan de bevolking. Bid mee dat God harten aanraakt en Jezus’ Liefde overal zichtbaar wordt.

Categorieën: Queen of Sheba